-
2 כוסות קמח חומוס שופרסל גרין
- רבע כוס מים
-
2 כפות שמן זית
-
כף זעתר (או תבלין אחר לפי הטעם)
-
מעט מלח גס
-
מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק (שומרים בצד מעט זעתר מלח גס), יוצרים בצק
-
מעבירים למשטח עבודה מקומח בקמח חומוס ומרדדים
-
חותכים את הבצק המרודד לצורות הקרקרים שנרצה (אנחנו בחרנו משולשים) מפזרים מעט זעתר ומלח גס מעל הקרקרים החתוכים
-
מעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, למשך כ-10-12 דק' ועד שהקרקרים מזהיבים מעט.
-
מוציאים, מצננים, ומגישים עם דיפ לפי הטעם