בעוד שבוע צפויה להפתח שנת הלימודים, וההורים שבינינו צפויים לחזור להכין כריכים בבוקר. אבל כדי שלא יהיה משעמם קבלו את הרעיונות של שף ישראל אהרוני, ריטה גולדשטיין והמתכונאיות יונית צוקרמן ורחלי קרוט לקופסות אוכל מושקעות ומשמחות, לילדים וגם למבוגרים
ארוחת העשר של המתכונאית רחלי קרוט כוללת קופסה צבעונית ומשמחת עשירה בפירות וירקות, וכריך משודרג שגם ילדים וגם מבוגרים ישמחו לאכול – כריך של טחינה וירקות בתוך טורטיה, שמגולגלת ממש כמו רול סושי.
צילום:
יונית סולטן צוקרמןהמתכונאית יונית צוקרמן פירקה את כריך החביתה הזכור לה מארוחות העשר של ילודתה והרכיבה קופסת אוכל מושקעת ועשירה במיוחד, שכוללת חביתה מגולגלת, ירקות חתוכים, גבינות ועוד. מתערבים שזו קופסה שתצליח לשמח כל ילד ביום הלימודים הראשון.
צילום:
ישראל אהרוניגם שף ישראל אהרוני הכין את ארוחת העשר המושלמת בעיניו, ובקופסה שלו תוכלו למצוא לא אחת, אלא שתי גרסאות ללחמניות סקונס. לחמניות אנגליות מבצק מיוחד ופשוט להפליא להכנה (הטריק הוא שלא לשים אותו בכלל) בגרסה מלוחה ובגרסה מתוקה שתלך נהדר עם חמאת בוטנים וריבה.
צילום:
ריטה גולדשטייןבקופסת האוכל של ריטה דווקא כן תמצאו כריך, אלא שהוא מתוחכם ומושקע בהרבה מהכריכים שהיא זוכרת מהפסקת העשר בילדותה, ולמעשה ידבר יותר אל המבוגרים, ואולי גם לכמה ילדים ובני נוער מביני עניין. לחמנייה מפנקת ובתוכה נתחי כרוב שנצלו בתנור בסויה ושמן שומשום, מעדן מושלם.