• 3 כוסות ברנפלקס ללא סוכר green
  • 2 כפות סוכר
  • 100 גרם חמאה מומסת

למלית:

  • 200 גרם שוקולד חלב ללא סוכר green
  • 1 כוס שמנת מתוקה

לקישוט:

  • 1 קיווי קלוף ופרוס

  1. מכינים את הבסיס: משמנים את תבנית האפייה
  2. מניחים את הברנפלקס והסוכר במעבד מזון וטוחנים עד שמתקבלת אבקה דקה
  3. ממיסים את החמאה ומוסיפים לברנפלקס. מערבבים עד שמתקבלים פירורים ממש כמו חול ים
  4. מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים עם אצבעות הידיים, כך שהבסיס יגיע גם לדפנות התבנית
  5. מעבירים את התבנית למקפיא ללפחות חצי שעה.
  6. מכינים את המלית - מחממים את השמנת בסיר עד שהיא מגיע לסף רתיחה
  7. מורידים מהאש ומוסיפים מיד את קוביות השוקולד, מערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה ומעט סמיכה
  8. יוצקים את התערובת על הקלתית הקפואה ומחזירים לפריזר לעוד חצי שעה או שעתיים במקרר
  9. מקשטים בקיווי הפרוס לפני ההגשה.

שומרים את הפאי במקרר

מתכון לפאי שוקולד מריר>