לתבנית 20X33
- ¾ כוס סוכר חום
- ½ כוס סוכר לבן
- ½ כוס שמן
- 2 ביצים טרופות
- ¾ 1 כוסות קמח
- 1 כפית אבקת אפיה
- ½ כפית מלח
- 2 כפות קקאו
- 1 כוס שיבולת שועל להכנה מהירה
- ¾ 1 כוסות מים רותחים
- 300 גרם שוקולד מריר אורגני גרין
-
מחממים תנור ל-180 מעלות
-
בקערה בינונית מערבבים את שיבולת השועל עם המים הרותחים ומניחים בצד
-
קוצצים את השוקולד המריר
-
בקערה גדולה טורפים את הסוכר והשמן' מוסיפים את הביצים וממשיכים לטרוף
-
מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקקאו ומערבבים עד שהיבשים נטמעים בתערובת
-
מוסיפים את שיבולת השועל שהתרככה לבלילה ומערבבים
-
מקפלים לבלילה ½ מכמות השוקולד.
-
מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ומפזרים מעל את יתר השוקולד
-
אופים 35-40 דקות או עד שהעוגה אפויה ומעט קפיצי, במרכז