רימון הוא אחד הפירות האהובים עלי ובכל צורה אפשרית, כולל בישול במיץ רימונים. אני מת על הטעם החמוץ-מתוק הטבעי והיחודי שלו, אני אוהב את מראה הגרגירים שנראים כמו אבני אודם עתיקים, אני אוהב את העובדה שהוא קיים בארץ מקדמת דנא. זו רק דוגמא אחת, סשימי של דג ים טרי, עם צנוניות, שמן זית, מיץ רימונים סחוט טבעי וחופן גרגירי רימון. המנה פשוטה להכנה, טעימה ועדינה ומראית כמו תכשיט מארכיון אוצר מלכת אנגליה
-
2 כוסות קינואה
-
2 חבילות שוקולד מומס לפי טעם מועדף (מריר/לבן/חלב)
-
קולים את הקינואה במחבת חמה עד שהיא ״מתפוצצת״ ממש כמו פופקורן
-
במקביל ממיסים שוקולד במיקרו בפולסים של 30 שניות
-
מערבבים את הקינואה והשוקולד, יוצקים לתבנית בשכבה דקה
-
מעבירים להתייצבות במקרר. אפשר לקשט עם שוקולד מסוג אחר
-
מוציאים, חותכים לריבועים או כל צורה שבא לכם, ומגישים