אני ירדן ואני מכורה לקינוחים על מקל – פופקייקס, שיפודי מרשמלו קבוע ב׳על האש׳ ואין חגיגות עצמאות בלי תפוח מסוכר וצמר גפן מתוק/שערות סבתא/ענן על מקל/שמבלולו- למה יש לזה כל כך הרבה שמות?! בקיצור, השנה בפעם הראשונה הכנתי תפוח מסוכר על מקל ויצא לי לא רע בכלל.
-
סירופ מייפל שופרסל green
-
תפוחים (אני השתמשתי באדומים - אפשר בכל סוג שרוצים)
-
שבבי קוקוס
לקישוט:
-
חטיף תפוחונים
-
מרשמלו
-
מחממים סירופ מייפל בסיר קטן על אש בינונית רק עד לבעבוע קל. מסירים מהאש
-
טובלים את התפוח בסירופ עד שהוא מצופה לחלוטין. מכניסים לקירור
-
מוציאים מהמקרר אחרי מספר שעות, טובלים בשבבי קוקוס. משחילים על שיפוד, מוסיפים תפוחונים לקישוט ואוטמים עם מרשמלו קטן