- 2 גזרים חתוכים לגפרורים
- 1 זוקיני חתוך לגפרורים
- 1 מלפפון - חתוך לגפרורים
- 1/2 כוס כוסברה קצוצה
- 200 גרם חזה טבעוף טרי ארוז שופרסל
לרוטב:
- 2 שיני שום קצוצות
- 1 פלפל צ'ילי חריף קצוץ
- 3 כפות חומץ
- 2 כפות מייפל אורגני green
- 2 כפות סויה
- 1 כוס שומשום
- 1 כף גדושה חמאת בוטנים עם שברי בוטנים
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 כפית מלח שופרסל
- מבשלים את חזה העוף במים ומצננים
- בקערה מערבבים את מרכיבי הרוטב
- מוסיפים את הירקות לרוטב
- מפוררים עם הידיים את חזה העוף לתוך הקערה עם הרוטב והירקות ומערבבים יחד
- מפזרים מעל שומשום