יש מצב שאני מכורה לרעש של קורנפלקס פריך. גם אתם? עוגיות קורנפלקס צימוקים שהן מושלמות לבוקר של חופש גדול, עם או בלי חלב בצד. הן עוגיות אוסטרליות במקור, פריכות מאוד וקשה להפסיק לאכול מהן. חמש דקות של עבודה ויש לכם את זה.
-
3 כוסות קורנפלקס
-
125 גרם חמאה רכה
-
1/2 כוס סוכר חום שופרסל green
-
ביצה
-
3/4 כוס צימוקים שחורים (אפשר להחליף בחמוציות מיובשות/אוכמניות מיובשות/ תמרים קצוצים)
-
קורט קינמון
-
כוס קמח תופח
-
מחממים תנור ל180 מעלות ובמקביל מועכים כוס קורנפלקס בקערה רחבה ומניחים בצד
-
טורפים חמאה עם סוכר חום. מוסיפים ביצה וממשיכים לטרוף עד שהעיסה אחידה. מקפלים פנימה צימוקים שחורים (אפשר להחליף בפרות יבשים אחרים - אופציות בחומרים)
-
מוסיפים קורט קינמון, כוס קמח תופח, ושתי כוסות קורנפלקס ומערבבים עד ליצירת כדור בצק. מחלקים לכדורים בגודל של כדורי פינג פונג (כחמישים גרם), מצפים בקורנפלקס המרוסק שמחכה בקערה, מניחים על נייר אפייה ומועכים קצת לפני הכניסה לתנור (מניחים את העוגיות ברווחים כי הן מעט תופחות)
-
אופים בתנור במשך כ-20 דקות (לבדוק אחרי רבע שעה שהעוגיות בסדר), ומוציאים לצינון