• 1 שקית חסה ראשי סלנובה שטופה
  • 2 אגסים
  • 1 כוס אגוזי מלך קלופים
  • 2 גבעולי בצל ירוק - קצוצים

 לרוטב:

  • 1 כפית חרדל 
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס חומץ יין לבן אורגני green
  • 1 כפית מלח 
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס 
  • 3 כפות סילאן טבעי green
  • 1 שן שום כתושה

  1. במחבת מניחים את אגוזי המלך הקלופים עד להשחמה
  2. בקערת הגשה מניחים את עלי החסה
  3. חותכים את האגסים לחצאים ולאחר מכן לפרוסות ומוסיפים לסלט

    מנות ראשונות צמחוניות>
  4. מוסיפים את הבצל הירוק
  5. מערבבים יחד את מרכיבי הרוטב
  6. מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים יחדיו
  7. מוסיפים מעל את אגוזי המלך הקלויים