- 200 גרם שוקולד מריר (שתי חפיסות של שוקולד green)
- חצי כוס צימוקים
- 110 מ״ל חלב אורז או 125 מ״ל שמנת
- קורט מלח
- קורט צ׳ילי
- קקאו
-
שופכים לקערה את השוקולד, חלב האורז, המלח והצ׳ילי ומחממים במיקרו ל-30 שניות, מוציאים ומערבבים
-
מכניסים לעוד 30 שניות ומערבבים, וכך הלאה עד שהכל נמס, אבל לא מתחמם יותר מדי
קוצצים את הצימוקים ומוסיפים לתערובת -
מכניסים למקרר לשעתיים לפחות
-
מוצאים, מכדררים (לא חייב להיות מדויקים) לטראפלס ומגלגלים בקקאו