גיוזה במילוי ירקות
שף עומר מילר במתכון למנה טבעונית שלא מתחפשת לשום דבר אחר, אלא פשוט טעימה ומפנקת בפני עצמה. כיסוני בצק ממולאים בכרוב, גזר, ג׳ינג׳ר ופטריות, שעם קצת רוטב סויה בצד הם ארוחת ערב קלילה וכיפית, עשירה בטעמים, מסקרנת, שמשלבת קריספיות ורכות בכל ביס.
אורז פרסי של אהרוני
ממש אתמול שף ישראל אהרוני העביר ביחד עם ביתו תמרה סדנת בישול בפסטיבל, ואת המנה הזו שלו תוכלו למצוא בפוד טראק של גרין גם היום (ה') אבל אם אתם מעדיפים להכין אותה בעצמכם אתם לגמרי יכולים, ואולי אפילו תופתעו מכמה זה פשוט. אורז פרסי עם פירות יבשים ועם תחתית קריספית מממכרת.
לכל המידע על הדוכנים והסדנאות בויגן פסט>>
כריך טופו מעושן
עוד מנה שמחכה לכם בפסטיבל, היא הכריך הטבעוני המשגע של ריטה גולדשטיין. המתכון הזה לטופו ישדרג לכם כל כריך או סלט, אבל אם תרצו להתפנק איתו בבית תצטרכו להיות סבלניים ולתת לטופו לשהות במשרה לפחות יומיים לפני שתוכלו לתת ביס בכריך המיוחל.
פתיתי כוסמת ברוטב אדום
אם עד היום לא הצלחתם להתחבר לכוסמת זה כנראה פשוט כי לא היה לכם את המתכון הנכון. הבלוגרית שיינא גרשוביץ כאן לתקן את הנזק עם מתכון טבעוני ונטול גלוטן לפתיתים ברוטב אדום עשיר במיוחד, מחימשה רכיבים בלבד.
לביבות דלעת
אם תשאלו אותנו לביבות הם תמיד הפתרון לארוחת ערב קלילה וכיפית, וטחינה היא תמיד התוספת המושלמת. במתכון הזה של ירדן הראל מדובר בלביבות כתומות של דלעת ושיבולת שועל, שנאפות בתנור לאקסטרה איזון ושכולם יהנו מהן, גם הילדים.
למתכון לביבות דלעת של ירדן הראל>
מוקפץ אטריות שעועית
בשביל מוקפץ טוב לא באמת צריך הרבה, רק ירקות טריים, אטריות שאוהבים ורוטב מנצח שיחבר הכל. גם את המנה הזו של אשת הקולינריה רחלי קרוט תוכלו למצוא בדוכן green בפסטיבל, ואם אין לכם סבלנות לחכות עד הערב תוכלו גם להכין אותה בעצמכם בקלות - אטריות שעועית וירקות ברוטב קרם קוקוס וחמאת בוטנים שמכינים ב-10 דקות ובסיר אחד!
למתכון מוקפץ בסיר אחד של רחלי קרוט>