- 2 חצילים קלויים וקלופים
- 2 עגבניות חתוכות לקוביות
- 1/4 כוס מיץ לימון
- 2 פלפלים חריפים ירוקים
- 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 6 כפות שמן זית אורגני green
- 1 כפית מלח
- 1 כפית כמון
- 4 פרוסות לחם
- מערבבים בקערה את החצילים עם המלח, הכמון, מיץ הלימון ושמן הזית
- על צלחת שטוחה מניחים את החציל הקלוי ומפזרים את קוביות העגבניות ואת הפטרוזיליה הקצוצה
- קולים את פרוסות הלחם במצנם, וחותכים את הצנימים לקוביות גדולות
- מפזרים את קוביות הצנימים מסביב לסלט ומזלפים את שמן הזית מעל