אחד היתרונות הכי גדולים של הקיץ הוא הכיף בלאכול דברים קרים, צוננים, קפואים ומרעננים.
איך שלא תרצו לתאר אותם, הכוונה היא אותה כוונה, ליהנות ממנות המתאימות במיוחד לקיץ הלוהט שלנו.
החלטתי להכין את הגרסה שלי לפרוזן יוגורט חלומי שיכול לשמש גם כארוחת בוקר, כארוחת ביניים או כארוחת ערב, ומבחינתי לאכול אותו בוקר, צהריים וערב!
בחרתי פרי שאני אוהב, במקרה הזה מנגו, טחנתי אותו יחד עם יוגורט, פקאנים, סילאן וקינמון וקיבלתי מעין פרוזן רך שמעליו שמתי את מגוון פירות העונה ונהנתי מאחת הקערות היותר מאוזנות וטעימות שאפשר לבקש:
-
2 גביעים יוגורט אורגני 3%
-
300 גרם פרי קפוא לבחירתכם – אני השתמשתי במנגו
-
חצי חופן אגוזי פקאן
-
חצי כפית קינמון
-
2 כפות סילאן שופרסל green
-
מגוון פירות העונה
- טוחנים היטב את היוגורט עם המנגו הקפוא, סילאן, קינמון ופקאנים עד לתערובת אחידה
- מעבירים לכלי הגשה עמוק
- מפזרים מעל פירות שווים ומגישים מיד. בתיאבון!