-
1 בצל - גדול וקצוץ
-
6 קישואים - חתוכים לקוביות
-
5 כפות שמן זית אורגני green
-
1 כוס אגוזי קשיו קלופים
-
1/2 כף מלח שולחן
-
1/2 כף פלפל שחור גרוס
- במחבת מניחים את שמן הזית עם הבצל הקצוץ וקוביות הקישואים ומטגנים
- מוסיפים את המלח והפלפל, מערבבים וממשיכים לטגן עד להשחמה
- במעבד מזון מניחים את אגוזי הקשיו וטוחנים טחינה בינונית
- מוסיפים למעבד המזון את תכולת המחבת וטוחנים עד לקבלת ממרח אחיד
- מעבירים את הממרח לצנצנת מאחסנים במקרר עד להגשה