גבינה לבנה ועגבנייה היה הכריך השגרתי שלי לבית הספר עד שבתיכון השתדרגתי לכריכים מושקעים טיפה יותר, ועדיין לא כמו זה שהכנתי פה שהוא כריך למבוגרים או לילדים סופר רציניים :) עם נתחי כרוב בתנור בסויה ושמן שומשום. קל במיוחד וזריז ואפשר להכין בתחילת השבוע ולפנק את קופסת האוכל בכריך שווה כמה ימים קדימה.
- 1/2 כרוב לבן
- 2 כפות שמן זית green
- 1 כף רוטב סויה
- 2-3 כפות רוטב לסלט קיסר שופרסל
- לחמניות עגולות
- 2-3 עלי חסה
- פורסים כרוב לבן לנתחים לא יותר מדי עבים כך שיוכלו להיכנס בנוחות לכריך
- מחממים תנור ל-200 מעלות
- מושחים היטב את נתחי הכרוב בתערובת של שמן שומשום וסויה
- מכסים את תבנית הכרובים בנייר אלומיניום כך שלא יברח אוויר מהצדדים
- מכניסים לצלייה באמצע התנור לכ-30 דקות
- מורידים את נייר הכסף ומעבירים לצלייה בחלק העליון של התנור עד להזהבה יפה, כ-20 דקות
- ממתינים שהכרוב יצטנן מעט ועל לחמנייה מורחים רוטב קיסר ואפשר גם חרדל ומיונז. מוסיפים חסה פריכה, נתחי כרוב וזה הכל