- לכ- 30 מיני פנקייקס ורדרדים:
- 2 כפות רסק סלק
- כוס וחצי קמח
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 3 כפות סוכר קנים חום שופרסל green
- רבע כפית מלח
- ביצה
- כף וחצי רסק תפוחים שופרסל green
- 1 כוס חלב
- 3 כפות חמאה
להגשה
-
מייפל
-
חלב
-
מערבבים את כל המצרכים עד שמתקבלת עיסה ללא גושים וממלאים את המלית בשקית זילוף
-
יוצקים מהעיסה מיני פנקייקים במחבת ששימנו במעט חמאה ומכסים את המחבת בעזרת מכסה כדקה, בלי להפוך את הפנקייקים לצד השני כדי שישמרו על הצבע הורדרד היפה בצד העליון
-
מעבירים לקערה ומזליפים מייפל או מוסיפים חלב