• לכ- 30 מיני פנקייקס ורדרדים:
  • 2 כפות רסק סלק
  • כוס וחצי קמח
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 3 כפות סוכר קנים חום שופרסל green
  • רבע כפית מלח
  • ביצה
  • כף וחצי רסק תפוחים שופרסל green
  • 1 כוס חלב
  • 3 כפות חמאה

להגשה

  • מייפל

  • חלב

  1. מערבבים את כל המצרכים עד שמתקבלת עיסה ללא גושים וממלאים את המלית בשקית זילוף

  2. יוצקים מהעיסה מיני פנקייקים במחבת ששימנו במעט חמאה ומכסים את המחבת בעזרת מכסה כדקה, בלי להפוך את הפנקייקים לצד השני כדי שישמרו על הצבע הורדרד היפה בצד העליון

  3. מעבירים לקערה ומזליפים מייפל או מוסיפים חלב