קאפקייקס תות, יוגורט ולימון טעימות, ממש קלילות להכנה והולכות מושלם עם קפה או תה. חמש דקות וזה מוכן.
-
1 קליפה מגורדת מלימון אחד
-
1/2 כוס תותים, חתוכים לקוביות ומקומחים
-
1 כפית תמצית וניל
-
1/2 כוס סוכר חום
-
2 ביצים
-
1/8 כוס שמן זרעי ענבים (אפשר שמן צמחי אחר)
-
כוס קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
קורט מלח
-
1/4 כוס יוגורט יווני
לקרם:
-
1/2 כוס יוגורט יווני
-
1/4 כוס אבקת סוכר
-
כפית תמצית וניל
להגשה:
-
תותים, פירות יער או כל פרי שאוהבים
-
מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים את הקמח עם המלח ואבקת האפייה
-
מקציפים ביצים וסוכר ומוסיפים את היוגורט והשמן. ממשיכים להקציף לתערובת אחידה ומוסיפים את תמצית הווניל
-
מוסיפים את היבשים לרטובים תוך כדי הקצפה במהירות בינונית. מקפלים פנימה את התותים וגרידת הלימון בעדינות
-
מעבירים לכלי קאפקייקס ואופים בתנור 20 דקות
-
מצננים את הקאפקייקס ומכינים את הקרם: מקציפים הכל יחד ומקשטים בפירות