גם קריספי, גם טעים, גם מפנק - איך אני אוהבת כרובית מטוגנת חמה חמה מהמחבת!
למרות שאפשר גם לגמרי בקלות לאפות את הנשנושי כרובית הללו בתנור (על 200 מעלות) ולחסוך כמה קלוריות, הבחירה כולה שלכם - תיהנו ובהצלחה לקבוצה האהובה עליכם!
-
2 ביצים, השתמשתי בביצי חופש אורגניות של green
-
2 כוסות קמח תופח
-
כף מיונז
-
כפית חרדל
-
כפית מלח
-
2 כוסות מים מוגזים
-
1 כרובית גדולה או 2 קטנות, מחולקות לפרחים
- חותכים את הכרובית לתפרחות קטנות מבשלים במים רותחים חצי בישול
- מסננים
- מערבבים את חומרי הבלילה עד אחידות
- טובלים כל כרובית ומטגנים בשמן עד הזהבה