-
חבילת עלי גפן או עלי גפן טריים
-
עגבניות פרוסות לבסיס הסיר
למלית:
-
כוס קינואה
-
1 בצל מגורד דק
-
חופן אורגנו טרי קצוץ דק
-
צרור פטרוזיליה קצוצה
-
צרור כוסברה קצוצה
-
2 עגבניות מגורדות
-
2-3 שיני שום כתושות
-
מלח
-
פלפל שחור טחון במיכל
-
4 כפות שמן זית אורגני green
לרוטב:
- 4 כפות שמן זית
-
2 כפות סילאן green
-
3 כפות רכז רימונים
-
2 כוסות מים רותחים
-
מלח
-
פלפל שחור טחון במיכל
ליוגורט המתובל:
-
יוגורט יווני
-
אורגנו טרי
-
שמן זית
-
גרדת לימון
-
למילוי: מבשלים את הקינואה במים כמו פסטה ומסננים
-
בקערה מערבבים את הקינואה עם שאר מרכיבי המלית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
-
פותחים את עלי הגפן על משטח העבודה, ממלאים ככפית גדושה מהמילוי, מגלגלים כל עלה, מהדקים היטב
-
מסדרים בתחתית הסיר עגבניות פרוסות, מעל מניחים את עלי הגפן, ומעל עוד כמה פרוסות של עגבניה
-
בקערה, מערבבים את כל המרכיבים לרוטב ומוזגים מעל לעלי הגפן
-
מעבירים את הסיר לכיריים, מבשלים עד רתיחה. מנמיכים את האש, מבשלים כשעה
-
מערבבים את חומרי היוגורט המתובל ומגישים את המנה לצדו