• 1 כוס חמאת בוטנים 
  • 1/4 כוס שוקולד צ'יפס מריר
  • 1/2 כוס דבש
  • 2 כוסות קוואקר דק
  • 2 כוסות פצפוצי אורז 
  • 1/3 כוס סוכר חום
  • קורט מלח
  • 1 כפית תמצית וניל

  1. מערבבים בקערה קוואקר ופצפוצי אורז ושוקולד צ'יפס מריר
  2. בקערה חסינת חום מערבבים חמאת בוטנים, דבש, סוכר חום ומלח. מחממים את התערובת 30 שניות, מוצאים ומערבבים, חוזרים על הפעולה עוד פעמיים נוספות או עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים תמצית וניל ומערבבים
  3. שופכים את התערובת לקערה עם הקוואקר ופצפוצי האורז ומערבבים היטב
  4. שופכים לתבנית בגודל 20X20 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה, מיישירם ומהדקים. מכניסים למקרר ל-3 שעות עד שמתקשה
  5. חותכים למלבנים

מתכון לגרנולה ביתית טעימה ומזינה>