לעוגה
- 4 ביצים green
- 400 גרם סוכר קנים חום אורגני green (2 כוסות)
- 240 מ"ל שמן (כוס)
- 70 גרם קקאו (חצי כוס)
- 350 גרם קמח (2.5 כוסות)
- 10 גרם אבקת אפייה (שקית)
- 3 גרם אבקת סודה לשתייה (כפית)
- 200 גרם יוגורט 3% אורגני green
- 280 מ"ל מים
לקרם
- 750 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
- 250 גרם מסקרפונה
- 60 גרם אבקת סוכר
- 80 גרם פודינג וניל
- תמצית / מחית וניל
לקישוט ולמילוי
- תותים טריים
- פטל אדום
- אוכמניות / פטל שחור
- עלי נענע
-
להכנת העוגה – בקערת מיקסר מקציפים ביצים וסוכר לקציפה אוורירית
-
מוסיפים את השמן בהדרגה (כאשר המיקסר על מהירות נמוכה)
-
מוסיפים את המים והיוגורט ומערבבים
-
מוסיפים את היבשים: קמח, קקאו, אבקת אפייה, אבקת סודה ומאחדים לתערובת חלקה
-
מחלקים בין 3 תבניות משומנות היטב ואופים כחצי שעה ב160 מעלות טורבו. בודקים את העוגות עם קיסם ומקררים אותן היטב, מחלצים מהרינג ומעבירים למקרר
-
להכנת הקרם - בקערת מיקסר מקציפים את כל החומרים פרט לפודינג עד לקבלת קצפת רכה
-
מוסיפים את הפודינג ומקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת קצפת יציבה
-
מניחים פרוסת עוגה ומעליה קרם וחתיכות פרי וכך הלאה עד לסיום שכבות העוגה והקרם
הערות:
ניתן להבריש את שכבות העוגה במי סוכר על מנת להעניק לעוגה יותר לחות ורכות.