-
2 כפות שיבולת שועל דקה
-
2 כפות שיבולת שועל עבה
-
2 כפות סירופ אגבה green
-
2 כפות שמן קוקוס
-
חופן שקדים פרוסים
-
6-8 תותים
להגשה
-
אבקת סוכר
-
גלידת וניל
- חותכים את התותים לקוביות ומניחים בתבניות אישיות או בתבנית מלבנית ברוחב 20 ס"מ
- בקערה בינונית מערבבים יחד את שאר המצרכים עד לקבלת מעין גושי שיבולת שועל
- מחממים תנור ל-200 מעלות
- מפזרים את הקראמבל על התותים ואופים במשך 10 דקות או עד שהחלק העליון זהוב
- מגישים עם מעט אבקת סוכר או כדור גלידת וניל