-
3 תפוחי אדמה גורמה - חתוכים לקוביות בינוניות
-
1 שקית כרובית מוקפאת
-
2 כפות תערובת תבלינים הודית (מורכב מקארי, צ'ילי כתוש במיכל, כמון טחון במיכל, מלח שולחן מעולה, פלפל שחור גרוס במיכל, זנגוויל ומקל קינמון).
-
4 כפות שמן קנולה לא מזוכך
-
1/2 חבילת כוסברה – קצוצה
-
1 כפית מלח
-
מים עד לכיסוי
- בסיר הסוטאז' מניחים את שמן הקנולה ואת תערובת התבלינים ההודית ומערבבים
- מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומערבבים
- מוסיפים את המלח ופרחי הכרובית ומערבבים
- מוסיפים מים עד לכיסוי ומבשלים על אש נמוכה במשך כ-25 דקות, עד לריכוך קוביות תפוחי האדמה
- בזמן הבישול מוסיפים לסיר מחצית מכמות הכוסברה (את היתרה שומרים לפיזור בתום הבישול)
- לאחר כ-25 דקות, מסירים מן האש ומפזרים את יתרת הכוסברה