-
1 חבילת פסטה פנה
-
1 שקית פרחי כרובית שופרסל
-
2 בצלים קצוצים מטוגנים
-
1 כפית מלח
-
1 כפית פלפל שחור טחון
-
1.5 כוסות גאודה מגוררת
-
4 ביצים גדולות
-
4 כפות עלי טימין
לציפוי:
-
1 כוס פירורי לחם
-
1/2 כוס פרמזן
-
4 כפות שמן זית green
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומסננים
- מערבבים בקערה את שאר המרכיבים ומוסיפים את הפסטה
- משטחים על תבנית משומנת היטב בשמן זית
- מערבבים את מרכיבי הציפוי ומפזרים מעל
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות