• 1 חבילת פסטה פנה

  • 1 שקית פרחי כרובית שופרסל

  • 2 בצלים קצוצים מטוגנים

  • 1 כפית מלח

  • 1 כפית פלפל שחור טחון

  • 1.5 כוסות גאודה מגוררת

  • 4 ביצים גדולות

  • 4 כפות עלי טימין

לציפוי:

  • 1 כוס פירורי לחם 

  • 1/2 כוס פרמזן 

  • 4 כפות שמן זית green

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומסננים
  2. מערבבים בקערה את שאר המרכיבים ומוסיפים את הפסטה
  3. משטחים על תבנית משומנת היטב בשמן זית
  4. מערבבים את מרכיבי הציפוי ומפזרים מעל
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות