-
חצי חבילת אטריות אורז רחבות שופרסל מושרות במים ומסוננות
-
3 גבעולי בצל ירוק קצוץ או חתוך לרבעים
-
3 שיני שום פרוסות
-
1 ביצה
-
1 גזר קלוף לרצועות דקיקות בעזרת קולפן
-
1/2 כפית צ'ילי חריף פרוס לטבעות, או קצוץ- לא חובה
-
6 כפות רוטב סויה
-
1 כפית סוכר
-
1/2 כפית ג'ינג'ר כתוש
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 חבילת טופו green חתוכה לקוביות
להגשה:
-
רבע לימון
-
בוטנים קלויים
-
כוסברה קצוצה
- בווק או מחבת עמוקה מעט מניחים שמן ואת הטופו או הפרגית, הבצל הירוק והשום. מערבבים בעזרת כף עץ כ- 4 דקות ומוסיפים גזר בשלב הזה ניתן להוסיף צ'ילי למי שבחר שכן
- מערבבים את הביצה עם כף סויה
- מוסיפים כפית סוכר מערבבים ויוצרים גומה במרכז, מניחים בה כפית נוספת של שמן ואת הביצה המעורבבת עם הסויה ומקשקשים אותה, מערבבים יחד את הטופו והביצה המקושקשת ומוסיפים את אטריות האורז ו-5 כפות רוטב הסויה, מערבבים הכל יחד ומסירים מהאש.
- מגישים עם כוסברה מעל, בוטנים קלויים ופלח לימון