לבלילה:
-
4 תפוחים ירוקים - חתוכים לקוביות (כולל הקליפה)
-
2 כוסות קמח תופח מנופה
-
1 כוס קרם קוקוס אורגני green
-
1/2 כוס שמן קנולה מזוכך
-
1/2 כוס רסק תפוחים ללא תוספת סוכר green
-
1 כוס סוכר קנים חום אורגני green
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כף קליפת לימון - מגוררת
-
1 כפית קינמון טחון
לקראמבל:
-
3 כפות קמח תופח מנופה
-
4 כפות סוכר קנים חום אורגני green
-
1 כפית קינמון טחון
-
4 כפות שמן קוקוס אורגני green
-
1/2 כוס שקדים קלופים - קצוצים
לבלילה:
- בקערה מניחים את רסק התפוחים עם הסוכר, תמצית הווניל, שמן הקנולה, הקינמון קרם הקוקוס וגרידת הלימון וטורפים בעזרת מטרפה
- מוסיפים את הקמח התופח ומערבבים בעזרת כף עץ
- מקפלים אל התערובת את קוביות תפוחי העץ ומערבבים
- מניחים את התערובת בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה
לקראמבל:
- בקערה מניחים את הסוכר עם הקמח התופח, הקינמון, שמן הקוקוס והשקדים הקצוצים ומערבבים
- מפזרים את הקראמבל מעל לבלילה
- מעבירים את התבנית לתנור לאפייה בחום של 170 מעלות במשך כ-40 דקות