לשווארמה:
-
1 חבילת טופו טבעי green
-
2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות דקות
-
1 כף תבלין שווארמה צהוב
-
2 פטריות פורטבלה גדולות חתוכות לרצועות דקות
-
5 כפות שמן זית
-
1 כפית מלח
-
1 כפית צ'ילי גרוס יבש
- 1 כף סילאן
להגשה:
-
2 טורטיות עם זרעי צ'יה/ כוסמת מלאה
-
1 כף אריסה חריפה שופרסל
-
2 כפות ממרח חומוס אסלי שופרסל
-
3 עלי חסה מסולסלת
- חותכים את הטופו לרצועות דקיקות ומערבבים עם כף תבלין השווארמה
- מניחים במחבת שמן זית ואת רצועות הבצל, מטגנים 3 דקות ומוסיפים את הפטריות, רצועות הטופו והתבלינים היבשים, מטגנים תוך כדי ערבוב ומוסיפים כף סילאן, ממשיכים לערבב עד להשחמה
- להגשה: פורסים 2 טורטיות בצורה חופפת. מורחים עליהן ממרח חומוס ואריסה, מניחים עלי חסה ושווארמה ומגלגלים לרולדה עבה
- חותכים לשני חצאים ומגישים