לשווארמה:

  • 1 חבילת טופו טבעי green

  • 2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות דקות

  • 1 כף תבלין שווארמה צהוב

  • 2 פטריות פורטבלה גדולות חתוכות לרצועות דקות

  • 5 כפות שמן זית

  • 1 כפית מלח 

  • 1 כפית צ'ילי גרוס יבש

  • 1 כף סילאן 

להגשה:

  •  

    2 טורטיות עם זרעי צ'יה/ כוסמת מלאה

  • 1 כף אריסה חריפה שופרסל

  • 2 כפות ממרח חומוס אסלי שופרסל

  • 3 עלי חסה מסולסלת

  1. חותכים את הטופו לרצועות דקיקות ומערבבים עם כף תבלין השווארמה
  2. מניחים במחבת שמן זית ואת רצועות הבצל, מטגנים 3 דקות ומוסיפים את הפטריות, רצועות הטופו והתבלינים היבשים, מטגנים תוך כדי ערבוב ומוסיפים כף סילאן, ממשיכים לערבב עד להשחמה
  3. להגשה: פורסים 2 טורטיות בצורה חופפת. מורחים עליהן ממרח חומוס ואריסה, מניחים עלי חסה ושווארמה ומגלגלים לרולדה עבה
  4. חותכים לשני חצאים ומגישים

עוד מנות צמחוניות מחכות לכם כאן>