שימו לב, זה אחד המתכונים שאתם יכולים לגוון במילוי שלו עם כל פרי יבש שאתם אוהבים, וכזה שייתן מתיקות טבעית (ממש ממליצה על פירות יבשים אורגנים!! יש הבדל משמעותי מאוד לאורגני ולא אורגני בפירות יבשים).
פירות יבשים לדוגמה: תמרים חתוכים, משמשים, צימוקים, תאנים, מנגו יבש וכו
-
1/2 1 כוסות קמח שיבולת שועל (אפשר להמיר בקמח שקדים) אפשר לטחון שיבולת שועל green ומתקבל קמח
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/3 כוס מייפל אורגני green (אפשר להמיר בכל ממתיק)
-
1 ביצה או 1/2 כוס טחינה גולמית לגרסה טבעונית
-
1/3 כוס חמוציות ללא תוספת סוכר
תוספת (אופציונלי)
-
שוקולד מריר 85% קקאו
-
אגוזי מלך גרוסים
- מחממים תנור ל-180 מעלות
- מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת בצק (שימו לב, אם הבצק יוצא טיפה מתפורר, אפשר להוסיף מים בהדרגה כמו שעשיתי כדי שיתאחד) אחיד
- על נייר אפייה מסדרים את הבצק בצורת מלבן (לא שטוח מאוד) ומכניסים לתנור החם למשך 15 דקות. מוציאים וחותכים למקלות לפי הגודל הרצוי
- מחזירים לתנור למשך 25-30 דקות
- מעל (אופציונאלי): שוקולד מריר 85% קקאו ואגוזי מלך גרוסים