mako green תזונה מה מכינים? בורקס פילו בשר המתכונאיות יונית צוקרמן ורחלי קרוט נפגשו להכין יחד שני מתכונים מרכיב אחד, ובזמן שרחלי הכינה אגרול צמחוניים יונית הכינה סוג של בורקס בשר, או סיגרים אפויים שמכינים בכלום עבודה ומחסלים אפילו מהר יותר יונית סולטן צוקרמן | מגזין שופרסל | פורסם 28/02/22 16:32 הדפסה בחסות שופרסל green צילום: יונית סולטן צוקרמן בשבוע שעבר רחלי ואני נפגשנו ליום צילומים מהמם אצלה בבית. חוויה מושלמת בפני עצמה. בישלנו קשקשנו וזו התוצאה: מיני פילו בשר מהחלומות אמאאאאאא כמה שזה טעים וכלום עבודה וזה בגרסה הכי פחות משמינה! לא להאמין כמה שזה מתחסל בשניות. ספריי שמן למילוי: 1/2 קילו בשר טחון מס' 2 2 בצלים קצוצים 2 כפות שמן זית שופרסל green כפית מלח כפית פלפל שחור גרוס כפית צ'ילי גרוס כפית כמון רבע כפית פלפל שחור רגיל צרור פטרוזיליה קצוצה 6-7 דפי פילו למטבל טחינה 1/4 כוס טחינה גולמית שופרסל green 1/3 כוס מים או כמה שרוצים לפי המרקם שאוהבים 1/2 כפית אריסה 1/4 כפית פלפל 1/3 כפית מלח להגשה פיסטוק טחון מטגנים את הבצלים עד הזהבה קלה מוסיפים את הבשר טחון ומערבבים וממשיכים עד שהבשר משנה את צבעו. מוסיפים תבלינים ומערבבים לוקחים עלה פילו, מרססים בספריי שמן או מברישים בשמן זיתעוד מתכונים שכייף לארח איתם מחכים לכם במתחם המתכונים לשבת> מניחים בחלק התחתון מילוי בכמות נדיבה לכל האורך. מגלגלים וסוגרים היטב חותכים עם סכין חדה לגודל הרצוי ומניחים בתבנית. מברישים בשמן או מרססים בספרי שמן אופים בתנור טורבו 180 מעלות עד הזהבה שמים את כל מרכיבי המטבל בקערה ובעזרת מטרפה מערבבים עד שהכל אחיד מוציאים את מאפה מהתנור. עוברים על החיתוך עם סכין מפזרים פיסטוק טחון מעל ומגישים עם מטבל טחינה View this post on Instagram A post shared by מלכת המטבח -יונית צוקרמן (@yonit_z) מצאתם טעות לשון? לתגובות