לשתי תבניות אינגליש קייק
-
3 ביצים
-
⅔ כוס שמן
-
½ כוס סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כוס מיץ תפוזים
-
½ כוס טחינה גולמית green
-
½ כוס דבש
-
1 כוס קמח מלא green
-
1 כוס קמח לבן
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
קורט מלח
-
½ כוס שוקולד מריר אורגני green קצוץ
- מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים 2 תבניות אינגליש קייק
- טורפים בקערה ביצים, שמן, סוכר, תמצית וניל ומיץ תפוזים
- מוסיפים טחינה ודבש וממשיכים לטרוף עד שמקבלים תערובת אחידה
- מוסיפים פנימה את הקמחים, אבקת האפייה, המלח והשוקולד ומערבבים רק עד לאיחוד. זה בסדר אם
יש מעט גושים בבלילה - מחלקים את הבלילה באופן שווה בין התבניות
- אופים 30-40 דקות