- 3 קלחי תירס טריים
לציפוי:
- 3 כפות מיונז גרין
- ½ גביע יוגורט ללא לקטוז 10%
- ¼ כוס כוסברה קצוצה
- 1 שן שום קלופה וכתושה
- ¼ כפית צ'ילי גרוס
- מיץ מחצי ליים או לימון
- קורט מלח ים אטלנטי
לקישוט:
- ¼ כוס גבינה קשה מגורדת
- מכינים את הציפוי: מערבבים היטב את כל המרכיבים בקערה בינונית
- צולים את התירס: מחממים מחבת גריל ומניחים את התירסים על המחבת. צולים את התירסים מכל הצדדים כך שיקבלו חריכה יפה אבל לא ישרפו
- מניחים את התירסים בצלחת הגשה ומורחים כל אחד בציפוי. מפזרים מעל את הגבינה ומגישים חם