• 3 קלחי תירס טריים

לציפוי:

  • 3 כפות מיונז גרין
  • ½ גביע יוגורט ללא לקטוז 10%
  • ¼ כוס כוסברה קצוצה
  • 1 שן שום קלופה וכתושה
  • ¼ כפית צ'ילי גרוס
  • מיץ מחצי ליים או לימון
  • קורט מלח ים אטלנטי

לקישוט:

  • ¼ כוס גבינה קשה מגורדת

  1. מכינים את הציפוי: מערבבים היטב את כל המרכיבים בקערה בינונית
  2. צולים את התירס: מחממים מחבת גריל ומניחים את התירסים על המחבת. צולים את התירסים מכל הצדדים כך שיקבלו חריכה יפה אבל לא ישרפו
  3. מניחים את התירסים בצלחת הגשה ומורחים כל אחד בציפוי. מפזרים מעל את הגבינה ומגישים חם