-
שמן זית אורגני green
-
2 גזרים קלופים וקצוצים לקוביות קטנות
-
2 ענפי סלרי קצוצים דק
-
1 שורש סלרי קצוץ לקוביות קטנות או מגורר
-
1 בצל גדול קצוץ דק
-
תפוח אדמה קלוף קצוץ דק
-
3 שיני שום שופרסל פרוסות דק
-
קופסת עגבניות מרוסקות
-
כוס שעועית לבנה
-
עלה דפנה
-
חופן תימין
-
8 עלי מנגולד קצוצים דק
-
3 פרוסות לחם חתוכות לקוביות גדולות
-
1/4 כוס כרוב לבן
-
כפית מלח
-
כפית פלפל שחור
-
חופן עלי בזיליקום
-
מחממים סיר גדול עם שמן זית ומטגנים את קוביות הגזר, ענפי הסלרי, שורש סלרי, הבצל ותפוח האדמה רבע שעה עד התרככות
-
מוסיפים שום, עגבניות, שעועית, עלה דפנה,מנגולד, תימין וכרוב. מכסים ומאדים כעשר דקות, מערבבים מדי פעם
-
מוסיפים ליטר וחצי מים רותחים ומביאים לרתיחה.
-
מוסיפים את קוביות הלחם. מורידים לאש בינונית ומבשלים עם מכסה כחצי שעה עד שמתקבל מרק סמיך
-
מסירים מהאש מוסיפים עלי בזיליקום ומגישים עם גבינה מגוררת מעל ושמן זית