מרק ריבולטה
ריבולטה הוא מרק איטלקי כפרי, עשיר מאוד בירקות וטעמים, שמכינים עם תוספת של שעועית לבנה ועם לחם שנשאר מאתמול ומסמיך את המרק במידה המושלמת. מנה צמחונית נהדרת, משביעה ומחממת.
תבשיל חומוס של אהרוני
אין כמו תבשיל של קטניות וירקות בשביל לחמם את הבטן בימים הקרים. המתכון הזה של שף ישראל אהרוני לתבשיל גרגירי חומוס עשיר בטעמים מהמטבח ההודי והוא יבוא מצויין כתוספת, או כעיקרית טבעונית על מצע אורז.
למתכון תבשיל חומוס בנוסח הודי>
מאק אנד צ'יז כרובית
אין ספק שלפעמים הקור ומזג האוויר הסגרירי עושים לנו חשק לפחמימה מושחתת, וזה בסדר וגם זה חלק מאיזון. בגרסה הזו למאק אנד צ'יז יש שדרוג רציני בדמות כרובית, וגם ציפוי קראנצ'י כיפי, ואם רוצים אקסטרה איזו לגמרי אפשר להחליף את הפסטה עצמה בכזו ללא גלוטן.
דייסת קוואקר
ארוחת הבוקר היא הארוחה הכי חשובה ביום, ואם כבר ארוחת בוקר חורפית אז אין מחמם ומנחם כמו מנה של דייסת שיבולת שועל. היא מהירה להכנה, טעימה, משביעה והולכת נהדר עם תוספת פרי שאוהבים.
גולדן מילק
אין דבר כיף יותר מאשר להתכרבל בפוך ולצפות בסרט ביום חורפי וגשום. ואם כבר להתכרבל אז שיהיה עם משקה חם ומפנק ביד. משקה החלב הזה הוא לא רק טעים וקל ומהיר להכנה הוא גם מלא בתבלינים מחזקים שיעשו לכם טוב לגוף ולנפש
עוגת תפוזים ושקדים
אין סופ"ש בלי עוגה בחושה, ואין חורף בלי עוגת תפוזים וניחוח הדרים מטריף שממלא את הבית. המתכון הזה משלב בין תפוזים (טריים1) ושקדים טחונים, המקנים לעוגהה טעם מעט מרציפני והופכים אותה לרכה, עסיסית, ומאד מאד לחה. היא תופחת נהדר, ונשארת גבוהה ומרשימה, והכי נחמד? היא דורשת רק 5 דקות עבודה.