-
1 בצל גדול קצוץ
-
1 שקית תרד טרי קצוץ
-
1/2 שקית גרגירי חומוס קפואים
-
3 גבעולי סלרי קצוצים
-
3/4 כוס אורז בסמטי
-
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
-
1/2 שקית שבבי גזר
-
2 זוקיני \ קישואים פרוסים לפרוסות עגולות
-
4 כפות שמן זית
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כפית כורכום
-
1 כפית כמון טחון במיכל
-
להגשה: רבעי לימון
- בסיר עמוק מניחים שמן זית ובצל, מערבבים ומטגנים כ-3 דקות
- מוסיפים את שבבי הגזר, התרד והתבלינים ומערבבים שוב
- מוסיפים את שאר המצרכים. מערבבים ומוסיפים מים כ- 3/4 מנפח הסיר
- מבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי כ- 50 דקות
- מגישים לצד לימון שסוחטים מעל