-
אבטיח
-
ענבים
-
אוכמניות
-
מלון חתוך
-
תפוח חתוך
-
דובדבנים חתוכים
-
1/2 כוס מיץ תפוזים
-
כף סילאן
-
לקישוט: (לא חובה) נענע
- חוצים את האבטיח לרוחב ובעזרת כפית פריזיאן חורצים עיגולים (למי שאין כפית, מוציאים חתיכות רגילות וחתכים לחתיכות קטנות)
- מרוקנים את ייתרת הפרי ומתחילים לחתוך שפיצים בקליפה
- בתוך קערה משתמשים בחתיכות האבטיח שרוקנו ומוסיפים פירות נוספים חתוכים. אנחנו הוספנו מלון, תפוח, דובדבנים, ענבים ואוכמניות. אפשר להוסיף כל פרי שתרצו
- לרוטב:מערבבים חצי כוס מיץ תפוזים וכף סילאן
- מערבבים הכל יחד ומעבירים אל תוך האבטיח ניתן להוסיף מעל חתיכות נענע שגם מקשטות וגם מוסיפות המון טעם