- 1 שקית שעועית לבנה קפואה שופרסל
- 1 צרור כוסברה קצוצה
- 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
- 1/4 כוס שמן זית שופרסל
- 1/4 כוס מיץ לימון
- 2 כפות חומץ בלסמי
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 בצל סגול חתוך לרצועות דקות
- 1 כפית מלח
- 1 פלפל צ'ילי חריף פרוס לטבעות (רצוי אדום)
- 100 גרם אגוזי קשיו
- מבשלים את השעועית הלבנה במים כחצי שעה ומסננים
- בקערה מערבבים את כל מרכיבי הסלט מלבד הקשיו
- מוסיפים את השעועית ומערבבים
- קולים את הקשיו במחבת עם מעט שמן זית
- מפזרים את הקשיו הקלוי על הסלט