-
1 חבילת קייל
-
תרסיס בטעם שמן זית
-
1 חבילת טונה בשמן זית
-
1 תפוח אדמה מבושל חתוך לקוביות
-
2 ביצים L שופרסל חתוכות לרבעים
-
3 פלפלים מתוקים בשלושה צבעים חתוכים לקוביות קטנות
-
2 בצל ירוק קצוץ
לרוטב:
- 4 כפות שמן זית
- מיץ מלימון שלם
- 1 כפית מלח דק
- 1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל
- 1 כפית שום גבישי במיכל גדול
- מסדרים את עלי הקייל על תבנית מרופדת נייר אפייה
- מרססים בתרסיס שמן ומעבירים לתנור לאפייה של 20 דקות בחום של 150 מעלות
- בקערה מערבבים את מרכיבי הרוטב
- בקערת ההגשה מניחים פלפלים, בצל ירוק, תפוחי אדמה וטונה
- מוסיפים את הרוטב ומערבבים
- מסדרים את צ'יפס הקייל על הסלט ואת הביצים הקשות ומגישים