-
3 תפוחים חתוכים לקוביות קטנות
-
1/2 ליטר מים
-
2 שקיות סוכר וניל
-
1/3 כוס (70 גרם) סוכר
-
3 ביצים גודל L
-
5 כפות אבקת קקאו
- בסיר בינוני מחממים תפוחים, סוכר, סוכר וניל ומים כ-30 דקות על אש בינונית עד שתפוחים מתרככים
- טוחנים את התפוחים בבלנדר או מעבד מזון למשחה חלקה. מרפדים תבנית בבסיס ובשוליים בנייר אפייה ומחממים תנור ל 175 מעלות
- בקערה בינונית מערבבים רסק תפוחים, ביצים ואבקת קקאו לבלילה אחידה. מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים 30 דקות
- מוציאים מהתנור ומשהים בטמפרטורת החדר כ-10 דקות. מעבירים למקרר לשעה לפחות וחותכים לקוביות בראוניז. מגישים קר