-
350 גרם קמח ללא גלוטן שופרסל גרין
-
שקית אבקת אפיה
-
כפית מלח
-
400 גרם יוגורט
-
1/3 כוס מי ברז
-
קינמון
-
סוכר
-
חמאה/מרגרינה
- מערבבים את חומרי הבצק בקערה ולשים עד לקבלת בצק נוח לעבודה
- חותכים חתיכות לפי הגודל הרצוי, מגלגלים לעיגולים. אפשר גם לרדד מעט, ולקרוץ באמצעות קורצן עוגיות
- ממיסים בקערה חמאה/מרגרינה (לרגישים ללקטוז), ובקערה נפרדת מערבבים סוכר וקינמון
- טובלים כל כדור בצק בחמאה/מרגרינה, ומיד בתערובת סוכר וקינמון
- מעמיסים את כל הכדורים בתבנית עם נייר אפיה אחד על גבי השני בצורה מפוזרת, כמה שיותר יותר טוב ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, למשך כ-35 דק׳
- מוציאים ונותנים להצטנן לטמפרטורת החדר
- במקביל מכינים גלייז מ-100 גרם אבקת סוכר וכף חלב/מים (למי שרגיש ללקטוז), מפזרים מלמעלה ומגישים