- 1 שקית כרובית מוקפאת
- 1 כוס פתיתי שיבולת שועל ללא גלוטן
- 1 חבילת גבינת גאודה מעושנת (200 גרם)
- 2 ביצים
- 1 כפית מלח שולחן מעולה
- 1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל
לטיגון:
- שמן קנולה מזוכך
לסלט:
- 1 שקית סלט קולסלאו
- 1 כפית מלח שולחן מעולה
- 1/2 כוס מיץ לימון
- 4 כפות מיונז אמיתי
- 1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל
ללביבות:
- טוחנים את פרחי הכרובית
- בקערה מערבבים יחד את הכרובית הטחונה, שיבולת השועל, גבינת הגאודה והביצים
- מתבלים במלח ובפלפל שחור ומערבבים
לטיגון:
- במחבת רחבה מחממים את שמן הקנולה
- בעזרת כף יוצרים לביבות ומניחים במחבת
- לאחר הזהבה (כ-2 דקות) הופכים את הלביבות על צידן ומטגנים עד להזהבה
לסלט:
- בקערה מערבבים את לקט הסלט עם מיץ לימון, המלח, הפלפל השחור והמיונז
- מגישים את הסלט לצד הלביבות