- חבילת אטריות שעועית (אפשר אטריות אורז במקום)
- 4 סלקים טריים חתוכים לקוביות
- 2 שיני שום
- חצי כפית צ׳ילי מלח
- אופציונאלי: בזיליקום/שמרי בירה/פרמזן
-
בסיר רחב, נבשל את הסלק במים עד שהמים נהיים ורודים/סגולים (ככל שנבשל יותר ככה המים יהיו כהים יותר)
-
נוסיף את האטריות ונבשל במשך 5 -7 דקות עד שהאטריות נהיות רכות. במקביל נטגן שמן זית ונוסיף שום טרי (או מגורד/פרוסים) יחד עם מעט מלח והצ׳ילי. נוסיף את האטריות ונערבב
-
אפשר להגיש עם כל מנת חלבון, הוספתי טופו מוקפץ בסויה וסילאן