• 1 חבילת אטריות שעועית 
  • 4 שיני שום  פרוסות
  • 1/2 כוס נוזל קוקוס אורגני green
  • 1/2 כף צ'ילי כתוש
  • 1 שקית ברוקולי 
  • 3 גבעולי בצל ירוק - חתוך לטבעות
  • 1 גמבה אדומה - חתוכה לרצועות דקות
  • 1 כף חמאת בוטנים טבעית green שופרסל
  • 2 כפות רוטב סויה אורגני green
  • 1 כפית מלח 
  • 2 כפות שמן שומשום
  • 1 כפית ג'ינג'ר מגורר

 להגשה:

  • 1 חבילת בזיליקום תאילנדי 
  • 1/2 כוס אגוזי קשיו
  • 1/2 פלפל חריף צ'ילי  פרוס לטבעות דקות

  1. לאטריות: בסיר מניחים את אטריות הלינגוויני עם מים רותחים עד לחצי הסיר ומבשלים עד לריכוך
  2. מסננים את האטריות
  3. למוקפץ: בווק מניחים את שמן השומשום עם גבעולי הבצל הירוק, הגמבה ושיני השום, מערבבים ומטגנים במשך כ-4 דקות

    סלט פומלית ואטריות אורז ברוטב אסיאתי>
  4. מוסיפים את הצ'ילי הגרוס, נוזל הקוקוס, המלח, הג'ינג'ר המגורר, רוטב הסויה, חמאת הבוטנים ושקית הברוקולי, מערבבים ומטגנים במשך כדקה נוספת
  5. לאחר דקה מוסיפים את האטריות, מערבבים ומטגנים כדקה נוספת
  6. להגשה: במחבת מניחים את אגוזי הקשיו וקולים המשך כדקה
  7. מגישים לצד פרוסות הצ'ילי הטרי, הבזיליקום תאילנדי ואגוזי הקשיו הקלויים