לקציצות:

  • 1 חבילת טופו בתוספת סידן שופרסל green - סחוט מנוזלים
  • 1 בצל גדול - מגורר וסחוט מנוזלים
  • 1 כפית שום גבישי 
  • 1/2 כוס כוסברה - קצוצה
  • 1/4 כוס פירורי לחם ללא גלוטן green
  • 1 כפית מלח שולחן 
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס 
  • 1/2 כף כמון טחון 
  • 1 כפית פפריקה מתוקה במיכל
  • לאפייה: תרסיס שמן זית 

לרוטב:

  • 1 פלפל חריף ירוק - חצוי לאורכו
  • 1 קופסת עגבניות חתוכות אורגניות green
  • 1 כף פפריקה מתוקה 
  • 1 כפית מלח שולחן 
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 6 שיני שום פרוסות
  • 1 כף רסק עגבניות 
  • 5 כפות שמן זית אורגני green
  • 1 בצל גדול - קצוץ
  • 1 גמבה אדומה - חתוכה לרצועות דקות
  • 2 כוסות מים

לאורז:

  • 1+1/2 כוסות אורז בסמטי מלא אורגני 
  • 3 כוסות מים רותחים
  • 3 כפות שמן זית אורגני 
  • 3 כפות קורנית (טימין) – העלים בלבד
  • 1 כפית מלח 

לקציצות:

  1. במעבד מזון מניחים את הטופו וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד
  2. בקערה מניחים את כל מרכיבי הקציצות כולל הטופו הטחון ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה (אם התערובת יבשה מעט ניתן להוסיף 3 כפות מים)
  3. יוצרים מן התערובת קציצות
  4. על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה מניחים את הקציצות ומרססים בתרסיס שמן הזית
  5. מעבירים לתנור לאפייה בחום של 180 מעלות במשך כ-25 דקות.

 לרוטב:

  1. בסיר רחב מניחים את שמן הזית עם הבצל, שיני השום, הגמבה והפלפל החריף ומערבבים במשך כ-3 דקות
  2. לאחר 3 דקות מוסיפים את העגבניות החתוכות, המיקס האיטלקי הקצוץ ורסק העגבניות
  3. מתבלים עם המלח, הפלפל השחור והפפריקה ומערבבים
  4. מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לידי רתיחה
  5. לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומסדרים את הקציצות האפויות בסיר
  6. מכסים את הקציצות ברוטב בעדינות ומבשלים במשך כ-20 דקות על אש נמוכה בכיסוי חלקי

לאורז:

  1. בסיר עמוק מניחים את שמן הזית עם האורז והמלח
  2. מערבבים במשך כ-2 דקות ומוסיפים את המים הרותחים ואת הטימין
  3. מנמיכים את האש ומבשלים במשך כ-20 דקות בכיסוי מלא
  4. מגישים כתוספת לצד הקציצות

היכנסו למתחם שכולו אוכל טבעוני>