-
½ חבילת אטריות שעועית ללא גלוטן שופרסל גרין
-
¼ כרוב סגול
-
2 גזרים, קלופים
-
2 מלפפונים
-
1 ו-½ כוסות נבטי אלפלפא
-
⅓ כוס כוסברה קצוצה
לרוטב:
-
¼ כוס סויה
-
1 כף רוטב דגים (אפשר להחליף בסויה)
-
1 ס"מ ג'ינג'ר טרי מגורד
-
1 שן שום, קלופה וכתושה
-
½ כפית צ'ילי כתוש חריף
-
1 כפית שמן שומשום
-
מיץ מליים אחד או חצי לימון
-
1 כפית שמן זית
-
1 כף חומץ אורז
להגשה:
-
¼ כוס בוטניים קלויים
-
מוציאים את אטריות השעועית מהאריזה, שמים בקערה גדולה, ושופכים מעל מים רותחים. משרים במים הרותחים כ-10 דקות. מסננים ושוטפים את האטריות במים קרים
-
חותכים דק את הכרוב הסגול
-
חותכים את הגזר לרצועות דקות במנדולינה או קולפן ג'וליאנים
-
חותכים את המלפפון ומוציאים את כל החלק הפנימי. פורסים את החלק הירוק לרצועות דקות
-
מכינים את הרוטב: מכניסים את כל המרכיבים לקערית קטנה או צנצנת ומערבבים היטב
-
מרכיבים את הסלט: בקערה גדולה שמים את אטריות השעועית, כל הירקות והרוטב ומערבבים היטב עם הידיים. נותנים לסלט לעמוד כ-10 דקות ומערבבים שוב.
-
מעבירים את הסלט לצלחת הגשה ומפזרים מעל בוטנים קלויים