1 מיסים את שמן הקוקוס בסיר קטן, מפרקים את חבילת התמרים המעוכים לגושים גדולים ומוסיפים פנימה, מחממים מעט יחד לדקה-שתיים על להבה נמוכה כך שהתמרים מעט מתרככים
2 מעבירים את התערובת לקערה בינונית-גדולה, מצננים קלות, מוסיפים קינמון וציפורן או אגוז מוסקט ולשים בעזרת הידיים לתערובת אחידה
3 מוסיפים פנימה אגוזים, פיסטוקים, שקדים, צימוקים וגרעיני דלעת ולשים כך שהפיצוחים מתפזרים בצורה שווה בתערובת
4 מעבירים את התערובת לנייר אפייה ומעצבים בעזרת הידיים לצורת נקניק
5 מגלגלים את הנקניק בקוקוס הטחון לציפוי, עוטפים בנייר האפייה ומקפיאים לחצי שעה-שעה
6 פורסים בעזרת סכין משוננת לפרוסות דקות