שניצל ברוקולי טבעוני שמכינים בתנורשניצל טעים וקריספי זו מנה שתמיד באה בטוב, ובגרסה הזו היא גם לגמרי נטולת רגשות אשמה – שניצל טבעוני, בלי גלוטן שאופים בתנור במקום לטגן
| מגזין שופרסל
| פורסם 25/01/21 6:57
צילום: בבושקה הפקות
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 במעבד מזון מניחים את שקית הברוקולי וטוחנים 2 בקערה מניחים את פירה תפוחי האדמה עם הברוקולי הטחון, הבצל הקצוץ והמטוגן, חבילת המיקס לסלט הקצוצה, קמח החומוס, הפלפל השחור והמלח ומערבבים 3 בידיים משומנות בשמן הזית יוצרים מן הבלילה קציצות שטוחות מתכונים טעימים וביתיים ללא גלוטן> 4 בקערה מניחים את פירורי הלחם ומצפים את הקציצות היטב 5 בתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה מניחים את הקציצות המצופות 6 מרססים את הקציצות בתרסיס שמן הזית בנדיבות ומעבירים לתנור לאפייה בחום של 200 מעלות במשך כ-30 דקות |