רכיבים:
-
4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
-
150 גרם טופו (חצי חבילה רגילה)
-
שליש כוס מים
-
כף חרדל
-
מלח לפי הטעם (בערך חצי כפית)
-
פלפל
-
צרור בצל ירוק קצוץ
-
צרור פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
1. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מוכנים (אני מעדיפה לאדות כי זה שומר על הערכים התזונתיים, הויטמינים לא עוברים כך למים). כשהם מוכנים מעבירים לקערה.
2. במעבד מזון טוחנים את הטופו עם המים החרדל המלח והפלפל
3. טועמים, מתקנים תיבול במידת הצורך, שופכים על תפוחי האדמה המוכנים ומוסיפים את הבצל הירוק והפטרוזיליה
שומרים בקירור עד ההגשה, טעים יותר אפילו יום אחרי.