• 3+1/2 כוסות קמח חיטה לבן בהיר מנופה

  • 1 כף שמרים יבשים

  • 1/2 כוס סוכר לבן

  • 1/4 כוס שמן קנולה מזוכך

  • 1+1/2 כוסות קרם קוקוס אורגני green

  • 1 כפית תמצית וניל

למלית:

  • 1 קופסת ממרח שוקולד פרווה

  • 1 חבילת שוקולד מריר פרימיום שופרסל - קצוץ

  • 1/2 שקית שקדים קלופים  קצוצים

להברשה:

  • 4 כפות קרם קוקוס אורגני green

לציפוי:

  • 1 בקבוק סירופ מייפל אורגני green

לבצק:

  1. בקערת מיקסר מניחים את הקמח עם השמרים והסוכר
  2. במרכז התערובת יוצרים גומה ומניחים בתוכה את שמן הקנולה, קרם קוקוס ותמצית הוניל לשים במשך כ-6 דקות עד לקבלת בצק גמיש (אם יש צורך מוסיפים 1/4 כוס מים)
  3. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים להתפחה במשך כ-45 דקות
  4. על משטח מקומח פורסים את הבצק ומרדדים לעלה רחב בעובי של כחצי סנטימטר

למלית:

  1. מורחים על עלה הבצק את ממרח השוקולד, מפזרים את השוקולד הקצוץ ואת השקדים הקצוצים.
  2. מגלגלים את הבצק לידי כרוכית וחוצים אותה לאורכה, כך שמתקבלות שתי רצועות.
  3. מלפפים את שתי הרצועות לכדי צורת בורג.
  4. בתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה מניחים את הבורג.

להברשה:

  1. מברישים את העוגה בקרם הקוקוס.
  2. מעבירים את העוגה לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים במשך כ-30 דקות.

לציפוי:

כשהעוגה חמה מברישים אותה בסירופ המייפל ומגישים

*טיפ: ניתן לגלגל את רצועות הבצק לכדי כרוכית, לחתוך חתיכות בעובי של 4 סנטימטר ולהניח בצמידות ליצירת עוגת "שושנים".

עולם שלם של עוגות וקינוחים טבעוניים>