קבלו את הגרסה הירוקה שלי לצ'יפס קצת אחר, נימוח מבפנים, קריספי מבחוץ וכל כך טעים. השילוב של תמרינדי וכוסברה משדרג את המנה והופך אותה לחטיף מושלם במיוחד עם טעמים מאוזנים ומיוחדים.
-
2 אבוקדו קלופים וחצויים בסגנון פוטטו ציפס
-
1 כף שאטה גרוס
-
2 כוסות שמן לטיגון
צלוחית 1:
- 1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית כמון
-
4 לימון/ליים סחוטים
צלוחית 2:
-
1.5 כוסות קמח חומוס green
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 כף זרעי שומר
-
1 כפית מלח
להגשה:
- רוטב תמרינדי ועלי כוסברה טריים
- מחממים סיר עם שמן עמוק
- מערבבים את המרכיבים של צלוחית 1 ולחוד את כל מרכיבי צלוחית מס' 2
- טובלים את פרוסות האבוקדו בצלוחית הראשונה ומעבירים מיד לצלוחית השנייה
- כשהאבוקדו מצופה היטב מעבירים לשמן החם לטיגון של 3 דקות
- מעבירים לנייר סופג
- מגישים את הצ'יפס אבוקדו בתוך הקליפה של חצאי האבוקדו ולצד מטבל תמרינדי