-
1 שקית שעועית לבנה קפואה
-
1 בצל גדול קצוץ
-
2 כפות רסק עגבניות
-
1 קופסא עגבניות מרוסקות
-
1 לקט שבבי גזר חתוך ושטוף שופרסל
-
6 כפות שמן זית
-
1 קוביית טופו שופרסל green
-
2 גבעולי סלרי קצוצים
-
1 כף פפריקה
-
1 כפית מלח
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כפית צ'ילי גרוס
-
1 כף כמון
-
1 כף שום גבישי
-
2 כפות עלי טימין טריים
-
להגשה (לא חובה): כוסברה
- מערבבים את קוביות הטופו בקערה עם כף שום גבישי ושתי כפות שמן זית ואופים את הקוביות בתנור בחום של 180 כ-20 דקות עד הזהבה.
- בסיר עמוק מניחים שמן זית, בצל, שעועית לבנה, שבבי גזר, סלרי ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות, מוסיפים את העגבניות המרוסקות, הרסק, טימין והתבלינים היבשים, מערבבים ומוסיפים כ-7 כוסות מים.
- מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-45 דקות,לאחר מכן מוסיפים את קוביות הטופו ומבשלים 15 דקות נוספות.
- מצלחתים, מפזרים כוסברה ומגישים